Kunstroute 2018 op 22 en 23 september

Kunstroute Leiden zal in 2018 plaatsvinden in het weekend van 22 en 23 september.

In verband met de restauratie/uitbreiding van Museum De Lakenhal zal in 2018 de locatie van het startpunt van de kunstroute elders in Leiden gezocht worden. Op dit moment is nog niet bekend waar dat zal zijn.

Meedoen aan de Kunstroute?
Mocht u geïnteresseerd zijn in deelname, dan kunt u via de website uw adresgegevens doorgeven aan de organisatie. U ontvangt dan medio april een email met alle instructies m.b.t. de inschrijving. 

Wie mogen er meedoen?
De Kunstroute is een route voor professionele kunstenaars die in Leiden wonen en/of werken, en voor wie hun beeldende werk een bron van inkomsten is. Ook Galeries/Musea/Bijzondere Projecten/kunstenaarsinitiatieven en scholen kunnen deelnemen.

Professionele galeries kunnen altijd deelnemen op basis van het feit dat zij een Leidse galerie zijn.Musea en bijzondere projecten kunnen alleen inschrijven wanneer een of meerdere Leidse kunstenaars onderdeel zijn van de programmering. Mocht u vragen hierover hebben dan is het verstandig om vóór het invullen van het inschrijvingsformulier contact op te nemen met de organisatie om teleurstellingen te voorkomen.

Scholen:
Leidse scholen kunnen een Kunstroute-activiteit/project van leerlingen aanmelden via het inschrijvingsformulier. De kwaliteit van de activiteit/het project is bepalend voor deelname.

< ga terug

Museum De Lakenhal
Postbus 2044
2301 CA Leiden
071 5167965
r.vanderploeg@lakenhal.nl

Webdevelopment: Studio Projectie

Design: John Stelck, Biskaje